arganolie - Switch Haircompany

Ga naar de inhoud


Arganolie

Arganolie is een "masker" voor je haar en verzorgt droog, beschadigd en onhandelbaar haar of een droge hoofdhuid. De olie geeft een ieder type haar glans en veerkracht en maakt de hoofdhuid soepel. Ideaal voor de zomer, wanneer het uitdrogende zeewater een aanslag doet op je haar.

Door zijn unieke samenstelling heeft die product een groot reinigend vermogen en electrostatische kracht. Het bindt het overtollige huidvet en vuildeeltjes, deze worden dan eenvoudig met water weggespoeld.

Op het haar zorgt de Argan olie voor glanzend haar en mensen met fragiele nagels kunnen de olie samen met wat citroensap gebruiken om de nagels sterker te maken. Ze versterkt eveneens breekbare nagels en haren. Is geschikt voor alle huidtypes, maar ideaal voor droge en gedehydrateerde huid.

  • Herstelt het evenwicht en de structuur van het haar

  • Is tegen haaruitval en brengt de glans weer terug

  • Doet het haar glanzen, ontwart en verstevigt het

  • Puur natuurlijk en harstikke gezond voor het haar

  • Geschikt voor het hele gezin

  • Tegen haaruitval


Werking:

Argan olie helpt het haar weer in balans te komen. De olie verzorgt de hoofdhuid en haar en beschermt ook in de zomer tegen uitdroging en beschadiging als gevolg van UV-straling en (zee) water. Arganolie verzorgt de droge hoofdhuid, deze olie werkt verzachtend en verhoogt de elasticiteit van het haar.

Gebruik:

Vóór het wassen Arganolie in het droge haar verdelen ( met de hand of met een houten kam). De olie minstens 15 tot 30 minuten in laten werken onder een doek of een douchemuts. Daarna het haar wassen. De behandeling eens per week herhalen tot het haar weer in een goede conditie is.

Bij een droge hoofdhuid: na het wassen enkele druppels Arganolie in de hoofdhuid masseren terwijl het haar nog vochtig is. Arganolie kan ook worden gebruikt als het haar na het wassen onhandelbaar is. Het is dan voldoende om één of twee druppels olie in de handpalmen te wrijven en deze door het vochtige haar te strijken.

Voor wie speciaal:

  • Voor iedereen met uitgedroogd, dof of futloos haar

  • Voor iedereen die veel van zonnen en zwemmen houden en hun haar goed willen beschermen


Kijk ook eens op onze site www.argan-de-luxe.nl


Terug naar de inhoud